luLU


I made this widget at MyFlashFetish.com.


I made this widget at MyFlashFetish.com.

There was an error in this gadget
(TUTORIAL) CARA NAK LAJUKAN LOADING FACEBOOK YANG LEMBAB! MEMANG BERKESAN!

As salam, hari ni aku nk ajar skit cara nak lajukan facebook free korang tu..kih3… So, bagi sape-sape yang dah rase macam nak hempas laptop kat muke sebab tak boleh nak bukak Facebook, korang kene try tutorial ni. Memang berkesan...aku dah try. Then Facebook aku dah macam biase...nak tahu jom ikut step ni ye...
Korg smue msti rse bengang kn ble Facebook skang ni dh jd slow gler..
Arini aku akan tunjuk cara2 utk lajukan blk loading Facebook korg..



1) Bukak C:\Windows -> System32 -> Drivers -> Etc
2) Copy file hosts dlm folder tu pastu pastekn kt desktop korg..


3) Right click kt file hosts yg ade kt desktop korg tu pastu klik open with..
4) Then, korg pilih notepad..



5) Copy & paste ayat bwh ni mcm gmbr kt atas..

203.106.85.66 www.facebook.com
203.106.85.66 facebook.com

6) Lps dh settle, korg tekan save kt tab file..
7) Cut file hosts yg ade kt desktop korg tu pastu paste blk dlm C:\Windows -> System32 -> Drivers -> Etc

Selamat Mencuba..=)

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response.
0 Responses
Leave a Reply

wahoha.com