luLU


I made this widget at MyFlashFetish.com.


I made this widget at MyFlashFetish.com.

There was an error in this gadget
(TUTORIAL) CARA NAK LAJUKAN LOADING FACEBOOK YANG LEMBAB! MEMANG BERKESAN!

As salam, hari ni aku nk ajar skit cara nak lajukan facebook free korang tu..kih3… So, bagi sape-sape yang dah rase macam nak hempas laptop kat muke sebab tak boleh nak bukak Facebook, korang kene try tutorial ni. Memang berkesan...aku dah try. Then Facebook aku dah macam biase...nak tahu jom ikut step ni ye...
Korg smue msti rse bengang kn ble Facebook skang ni dh jd slow gler..
Arini aku akan tunjuk cara2 utk lajukan blk loading Facebook korg..



1) Bukak C:\Windows -> System32 -> Drivers -> Etc
2) Copy file hosts dlm folder tu pastu pastekn kt desktop korg..


3) Right click kt file hosts yg ade kt desktop korg tu pastu klik open with..
4) Then, korg pilih notepad..



5) Copy & paste ayat bwh ni mcm gmbr kt atas..

203.106.85.66 www.facebook.com
203.106.85.66 facebook.com

6) Lps dh settle, korg tekan save kt tab file..
7) Cut file hosts yg ade kt desktop korg tu pastu paste blk dlm C:\Windows -> System32 -> Drivers -> Etc

Selamat Mencuba..=)

RaGam PeLanggan......BjU Rm 10 hiNgGit...


assalamualaikum..... APO kOnO eh jAng......tetibe je kan...

Fuhh... fuhhh.....rasa mcm dekat setengah abad aku xupdate blog nih....kcian dia, dah berabuk nih, nyaris2 nk kene kick dari google, nasib baik aku cepat...aku double kcik pak cik google nih....bru dia tau penangan orang yg ada silat serimau hitam ni...calar balar muka dia...padan muka....wakakakaka.....dahhh...stoppp....cukup aku melalut....

balik kepada topik asal.... RAGAM PELANGGAN..... apa yg aku nk ckp pasal raGam pelaggn nih...haa....aku ada hot cerita, tp xda lah smpai hot n spicy plak...dia skadar hot je...hot mcm kak limah pkai kebaya tu...wawawahhh...sambil guling.....opppsss.....behenti guling2...dgr sni... mari dekat, mari la dekat2 skit..malu2 plak...kick tnpa shadow bwu taw...ada ke org kick  mcm tu....??( tnya lect masing2)..eh...best r shila hamzah nyanyi lagu prize tag...jatuh ati plak kat......ok...fine....larik topik....

haa.....topik nye mcm ni..bwu2 nih ada lah aku share skit duit gn my housemate tuk buat berniaga kat uptown ( uptown yg xda org) ..xda lah modal besar sgt...klu kira2 balik ckup2 lah guna tuk stdy satu sem...skit je kan...kann.....

berniaga nih best jgk....sbb best dpat duit...best dpat kaco org n best mngata kat org...wakakaka...yg last tu paling best.....ada r satu saat tu..ada la sorang budak nih masuk dalam kedai....budak laki...aish...nmpk pkaian dia pkai wah...mahal kot...ok...dalam ati aku..yess...budak nih nmpk mcm kaya...msti bnyak dia nk  beli...rezeki2....alhamdulilah...( pelaggan pertama)


 erk...tetiba ada suara bertnya..berapa nih bang...rm10 inggit je dik...wahh..paggil aku  abg....gelimat kot...klu adik2 pmpuan pggil mcm tu ok jgk..silap2 bju free je dpat..(gatal merenyam)... lpas tu dia diam je sambil belek2 lagi bju yg lain...hah....satu nada suara yg sgt lembut..bang...bju rm 10 hinggit nih xleh kurang lagi ke.....plop...telan air liur aku....adeh...nmpk ja mcm duit bnyak...bju sepuluh hinggit pon nk mintak kurang lagi...siap rayu2 agi, wat suara lemah lembut bak hantu pontianak....seram sial....aku pon buat  nada seorang lelaki sejati....xboleh lah dik..bju nih dah murah lah...klu adik mintak murah lagi..nti abg xdpat untung lah...dalam ati nih...(klu xnk beli..kluar lah cpat...nk mintak2 murah pulak...mlas nk layan-boleh ke buat mcm tu...anggap je boleh.... :)...) UH....klu ikot kan ati nih....nk je ckp..adikk...sepuluh inggit xda duit eh...beli pkaian mahal2 ada duit pulak....oppss...persoalannnye, mhal ke bju tu...tah2,..mintak kurang jgk...bju sepuluh hinggit nih pon mintak kurang..... hahaha.... (gelak jahat)....tp nasib baik lah aku nih ada budi bicara jgk...aku ckp...adik..kejap nk tnya bos boleh kurang ke x...sebnrnye g tnya kawan aku je..akal nk lpas dri....haha....selang beberapa saat...adik....ada brita baik...(aku yg tmbah ayat nih)...bos ckp...harga ni tetap..xleh kurang....hhahah....menci aku tgk muka dia...wat muka sedih boleh...nasib baik ko plaggan pertama aku.....last2 ambik jgk baju tu...fuuhhhhh......nasib baik beli, dah r lama nk layan kerenah dia....klu dia xbeli...mmg nk kna kick tnpa shadow laa.....lma x kick mcm tu....klu ada yg nk rasa mari laaa.....( gua xsembang kosong )....tp jgn blas balik sudah.. :)....

okk....ckup..ada bnyak lagi cerita psal ragam pelanggan nih...next time lah cerita ag..tggu setengah abad lagi ok... hah sebelom terlupa....aku ada ayat power nk kongsi.. klu nk sruh org beli brg kat kedai, ckp mcm ni..".mak cik..saya tawu mak cik xda duit, sbb tu mak cik masuk tgk2 je kan." wakakakaka.....lpas tu msti mak cik tu beli jgk sbb nk bukti kan dia ada duit....ahaha.... tp xpnah buat ag pon..takot kna penumbuk ja....sapa berani try buat....nti tawu berhasil ke x.. :)... nti jmpa ag setgh abad dari skrng...k bai.....assalamualaikum.....

wahoha.com